Widget Image

Verksamhet & ändamål

Bolagets verksamhet skall vara att utveckla och bedriva express- transporter baserat på flyg- och marktransporter samt idka därmed förenlig verksamhet. bolagets verksamhet är att bedriva utförande av flyttningar, flyttstädning samt konsultation och utförande av olika nöjesevenemang och därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva förvaltning av fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Ring: +46 76 711 00 08

Alla dagar 8:00 - 22:00
Work Time: 08:00 - 20:00
Find Us: Helsinborg- Skåne -Sverige
Follow Us:
 

Våra tjänster

Vi jobbar med

FLYTTHJÄLP

Vi utför allt från privat flytt, kontorsflytt, bohagstransport, hem leverans från alla varuhus, tung flytt såsom piano och kassaskåp,tömning källare, lagar, förråd och så vidare.

Med oss kan du känna dig trygg med att din flytt blir både snabb och smidig. Vi erbjuder en uppsättning flyttrelaterade tjänster som täcker alla flyttbehov du kan tänkas behöva

STÄDHJÄLP

 • Dammsuga och våttorka alla golv
 • Putsa fönster
 • persienner Våttorka alla garderober och skåp – på insidan och alla utsidor
 •  Rengöra spisen, plattor, ugnen, galler, utsidan och området bakom spisen
 •  Frosta av och rengöra alla ytor i och utanpå kyl och frys
 • Rengöra alla ytor i badrummet  kakelplattor, golv, toalettstol, badkar, badrumsskåp.
 • Kökstädning av gas, mikrovågsugn och annat

TRANSPORT

VI erbjuder anpassade och säkra transporter där du som kund står i fokus. Inrikes med lyhördhet och flexibilitet löser vi dina transportbehov.

Tryggt: Oavsett destination kommer ditt gods kommer fram till rätt plats, i rätt tid. Enkelt: Långsiktigt och löpande, akuta transporter eller just in time? Vi hittar en flexibel logistiklösning som passar just ditt behov. Personligt: Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Personlig och tät kontakt med löpande återkoppling är självklart. Vi sätter värde i att verkligen känna våra kunder.

MONTERING

MÖBLER MONTERING SÅSOM:
 • Garderob
 • Bokhyllan
 • Bord
 • Stol
 • Säng
 • Soffa
 • Tv-bänk
 • Skåp och så vidare
m

TIPPEN

Vi är erfarna inom all typer av bortforslingar och hjälper dig gärna med alllt du vill blir av med oavset mängden

Byggavfall samt trädgårds avfall och jordmassor samt stenar mm tar vi i släp som rymmer mycket än du tror.

BÄRHJÄLP

Vi hjälper gärna med lastning eller lösning av er flyttbil eller släp.

byggvaror eller allt ni inte kan klara er av allt lyfta.

DÖDSBO

Det känns ofta tungt och jobbigt att utföra en dödsbotömning när någon anhörig gått bort. Vi finns här för att hjälpa till. Vi erbjuder en helhetslösning för dödsbon där vi tar hand om tömning, bortforsling och städning. Vi strävar efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt. Med lång erfarenhet vet vi hur känslosamma dessa situationer kan vara och arbetar alltid respektfullt, diskret och värnar om tystnadsplikten.

s

TUNG FLYTT

Vi kan utföra tung flytt såsom, kassaskåp, piano.

Vi har lång erfarenhet av tunga lyft och har både den personal och den utrustning som krävs för att arbetet ska gå smidigt till.

KONTORSSTÄDNING

Vi levererar flexibla, kvalitetssäkrade lokalvårdslösningar för bland annat köpcentrum, kontor, fastigheter, skolor, idrottsanläggningar och mycket mer. Våra städmetoder är ergonomiska, miljöanpassade och effektiva.

TRÄDGÅRDHJÄLP

Beroende på vilket period under trädgårdssäsongen så brukar det handla om trädbeskärning av fruktträd eller buskar, gräsklippning, vattning, lövkrattning och allmän trädgårdshjälp. Men vi kan oftast erbjuda ännu fler typer av trädgårdstjänster.

Av erfarenhet brukar det var stort tryck när säsongen väl är igång så boka gärna din hjälp i god tid för att vara säkra på att få hjälp!

s
RUT AVDRAG
Företag, föreningar, statliga eller kommunala bolag samt dödsbo har inte rätt till Rut-avdrag.Vi förbehåller oss rätten att ta betalt det fulla beloppet exklusive skattereduktion om begäran om utbetalning från skatteverket avslås. Läs mer om Rut: Skatteverket.se/rattsligvagledning